Camping te koop in Noorwegen

Buøy camping Dalen in noorwegen te koop

Vraagprijs NOK15.000.000
Land Noorwegen
Provincie Buitenland
Type bedrijf Overwegend toeristische plaatsen
Oppervlakte terrein 4ha. - 10ha.
Aantal kampeerplaatsen 100
Bijzonderheden Bedrijfswoning
Dagrecreatie
Receptie
Aanwezige horeca Snackbar
Restaurant
Ligging In het bos
Direct aan het water
Heuvelachtig gebied
Buiten bebouwde kom
Website aanbieder Directe link naar de website van de aanbieder

De camping hebben we sinds 1999 en ligt op een eilandje aan de rand van het gezellige dorp Dalen. De inwoners van Dalen zijn trots op de camping. Er wonen vele nationaliteiten in Dalen en je hoort er direct bij. Dit is erg belangrijk voor als je hier gaat wonen.

De prijs van een camping wordt voor een flink gedeelte bepaald door de ligging en wat er in de directe omgeving te doen of te zien is. De voordelen van onze camping zijn: Direct aan Dalen gelegen, op 500 meter afstand staat het mooiste hotel van heel Noorwegen, gelegen aan het beroemde Telemark kanaal met de ouderwetse kanaalboten, centraal gelegen in zuid-Noorwegen, een zeer gevarieerd prachtig landschap, een 350 meter diep loodrecht ravijn, het staafkerkje “Eidsborg” met het “Vest-Telemark museum, elanden die je bijna elke avond zelf kan zien, bevers die om de camping heen zwemmen, kopermijnen en nog veel meer. Dalen is nu een behoorlijk bekende plek in Noorwegen. Dit is de afgelopen 18 jaar langzaam ontstaan mede door de camping.

De ligging is dus erg goed. Dalen is niet groot maar bied veel op allerlei gebied. Er is een splinternieuwe mooie kinderopvang, een lagere school en voortgezet onderwijs, allemaal op loopafstand. Er is een groot gezondheidscentrum en wat je verder nodig hebt is in Dalen aanwezig.

Wij hebben de camping alleen in de zomer geopend, maar in de winter kan dit natuurlijk ook en wordt de omzet vergroot. De camping is een echte familie camping die “op de kaart” is komen te staan voor velen. Vele nederlanders kamperen met het gezin hun hele vakantie op onze camping, waardoor er een gezellige sfeer ontstaat. De camping is niet zoals vele Noorse campings “een doortrek camping” Hij ligt ook niet aan een doorgaande weg zoals vele andere, dit is een groot voordeel. Natuurlijk zijn er ook bij ons vele “trekkers”, vooral Noren en campers doen dit, maar een flink deel blijft en dat geeft juist die sfeer. Vaste staan plaatsen hebben we niet, dit wilden we nooit. Het wordt dan een soort dorp op je camping en je eigen zeggenschap wordt steeds minder, nu ben je vrij in alles! Maar, het kan natuurlijk wel en geeft als enige voordeel een vast inkomen per jaar.

De camping heeft 6 goed voorziene hutten, 16 kamers en 3 kleine appartementjes. Verder is er een compleet restaurant (wat wij niet gebruiken), 2 sanitair gebouwen, een afwas/kookruimte, kantoor, diverse opslag ruimten, een grote garage/werkplaats, een grote receptie met winkeltje en een beheerderswoning op de camping . De camping is ca. 6,5 ha groot op eigen grond en heeft ca. 100 kampeerplaatsen. Uitbreiding is heel gemakkelijk mogelijk. De camping wordt compleet met alle inventaris aangeboden en is startklaar! Door de ANWB zijn we geselecteerd als “charmecamping” en “rustiek kamperen camping” Door de duitse ADAC zijn we als een van de weinige campings in Noorwegen goed bevonden. De camping is goed onderhouden en ziet er netjes en verzorgd uit. De overname is heel eenvoudig.

Zonder voldoende eigen vermogen of ruilmiddelen heeft het geen zin om hierop te reageren.

Prijs Nok. 15.000.000,-
Alle mogelijke inruil is altijd bespreekbaar, misschien is dit interessant voor u en ons.

Bovenstaande informatie is afkomstig van verkoper.

Wordt u als (potentieel) aankopende partij ook al bijgestaan door een gepassioneerd specialist op het gebied van bedrijfsmatig recreatief vastgoed? Onze aankoopbegeleiding maakt het verschil! Wij doen u graag vrijblijvend een passend voorstel, neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.