Camping te koop: Camping en Restaurant in Västernorrland Zweden

Camping te koop: Camping en Restaurant in Västernorrland Zweden

VraagprijsSEK3.100.000
LandZweden
ProvincieBuitenland
Type bedrijfOverwegend toeristische plaatsen
Oppervlakte terrein1ha. - 4ha.
Aantal kampeerplaatsen25
BijzonderhedenReceptie
Aanwezige horecaRestaurant
LiggingDirect aan het water
Website aanbiederDirecte link naar de website van de aanbieder

Camping en Restaurant in Västernorrland Zweden

Via onze makelaar bij TACTIC verkopen wij ons bedrijf dat bestaat uit een restaurant plus vergaderzaal en een camping met huisjes en B&B kamers.

Träporten Restaurant ligt langs de E14 en wordt bezocht door mensen uit de omgeving maar ook door automobilisten, vrachtwagenchauffeurs, bussen en andere groepen en natuurlijk ook door campinggasten. Het restaurant heeft 110 zitplaatsen binnen en 70 zitplaatsen buiten.

De camping ligt aan het meer Borgsjö en heeft ruime plekken voor caravans, campers en tenten. De 25 plekken die nu worden gebruikt zijn eenvoudig uit te breiden naar 45. Naast de 4 B&B kamers die grenzen aan het hoofdgebouw staan er op het terrein 7 huisjes. Träporten is ook steeds vaker een stopplek voor pelgrimmers die de St Olavsleden wandelen of fietsen.

Träporten is het hele jaar open. Sinds wij het bedrijf in 2007 overnamen is de omzet jaarlijks gestegen.

Onze focus lag weliswaar grotendeels op het restaurant maar ook het aantal overnachtingen is in de afgelopen jaren gegroeid.

Wij willen na de verkoop in Zweden gaan genieten van ons pensioen.

Wij stellen het op prijs om indien u geinteresserd bent kontakt op te nemen met onze makelaar.

De zweedse banken zullen de overname maar voor een deel financieren. Als potentiële koper zult u dus over voldoende eigen geld moeten kunnen beschikken.

Bovenstaande informatie is afkomstig van verkoper.

Wordt u als (potentieel) aankopende partij ook al bijgestaan door een gepassioneerd specialist op het gebied van bedrijfsmatig recreatief vastgoed? Onze aankoopbegeleiding maakt het verschil! Wij doen u graag vrijblijvend een passend voorstel, neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.