Camping te koop: Camping 'Erfgoed de Boemerang'

Camping te koop: Camping ‘Erfgoed de Boemerang’

Vraagprijs€990.000
LandNederland
ProvincieDrenthe
Type bedrijfOverwegend toeristische plaatsen
Oppervlakte terrein1ha. - 4ha.
Aantal kampeerplaatsen49
BijzonderhedenBedrijfswoningReceptie
Aanwezige horecaGeen horeca
LiggingIn agrarisch gebiedBuiten bebouwde kom
Website aanbiederDirecte link naar de website van de aanbieder

 Camping ‘Erfgoed de Boemerang’ is een idyllische minicamping waar u midden in de natuur kampeert en in alle rust geniet van uw welverdiende vakantie. Met een mooi vennetje in het midden van het terrein, waar de camping omheen gelegen is. De camping is ingedeeld met 49 ruime plaatsen met de mogelijkheid aan de gasten om hun caravan of tent neer te zetten op een standaardplaats of een plaats die meer comfort biedt. Het moderne en zeer strakke sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien en vanaf standplaatsen goed bereikbaar. 

Op het ruim 2 hectare grootte terrein bevinden zich: 

Een camping met 25 standaard plaatsen en 15 comfortplaatsen;
– 9 extra plaatsen op de rand van de bestemming; 
– 2 Appartementen;
– De Windroos (Wassen, Informatie, Drogen, Overige Service);
– Sanitair gebouw;
– Ketelhuis (hout gestookte cv-ketel);
– Bedrijfswoning met receptie;
– Schuur (Voormalige groepsaccommodatie);
– Houtopslag;
– Fietsenschuur; 

Optioneel is er circa 2.3 hectare agrarische grond beschikbaar. 

Het aangebodene is gelegen aan de rand van het Drentse dorp Meppen, op circa 15 minuten ten westen van Emmen. De belendende percelen betreffen veelal weilanden. Ten noorden ligt het natuurgebied de Mepperdennen en de Palms dat bestaat uit bossen en Jeneverbessen, ten zuidwesten ligt een natuurgebied genaamd de Mepperhooilanden. Dit is een gebied dat bestaat uit plassen, bossen en weilanden. De omgeving is fiets en wandelvriendelijk door al de natuurgebieden en boswachterijen in de directe omgeving. Verder zijn er ook talloze mogelijkheden voor dagrecreatie te vinden in de omgeving zoals Wildlands in Emmen.

Referentienummer: 190046

Mocht u na het lezen van bovenstaande Erfgoed de Boemerang willen bezichtigen of heeft u vragen, neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0341-252363 en kies voor optie 2


Bovenstaande informatie is afkomstig van verkoper.

Wordt u als (potentieel) aankopende partij ook al bijgestaan door een gepassioneerd specialist op het gebied van bedrijfsmatig recreatief vastgoed? Onze aankoopbegeleiding maakt het verschil! Wij doen u graag vrijblijvend een passend voorstel, neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.