Camping te koop in Rheinland-Pfalz

Camping te koop in Rheinland-Pfalz

VraagprijsVERKOCHT
LandDuitsland
ProvincieBuitenland
Type bedrijfOverwegend toeristische plaatsen
Oppervlakte terrein1ha. - 4ha.
Aantal kampeerplaatsen100
BijzonderhedenBedrijfswoningReceptieZwembad
Aanwezige horecaSnackbarRestaurant
LiggingDirect aan het waterHeuvelachtig gebiedBuiten bebouwde kom

Wij verkopen onze goedlopende  camping in Rheinland-Pfalz.
Na 10 jaar deze camping opgebouwd te hebben, willen wij de stap maken naar een grotere uitdaging met een grotere camping.

De Camping is een gezellige kleine familiecamping met 100 plaatsen, naast een mooi gemeentezwembad. Er zijn nog 8 vaste gasten aanwezig. Deze hebben wij afgebouwd, omdat onze keuze was om zoveel mogelijk toeristische kampeerders te trekken.

Het sanitairgebouw is voor 5 jaar terug grondig gerenoveerd en kan zoich meten aan de beste van Europa. Daarnaast is afgelopen winter de Receptie, Gaststätte en Keuken volledig gerenoveerd en vernieuwd. Verder is er een mooi terras en minigolfbanen aanwezig.  

De camping ligt in een mooi natuurgebied waar men zeer goed kan fietsen en eindeloos wandelen. Verder is er in de omgeving voor elk wat wils te doen en te beleven. Vervelen is er hier niet bij.  Door de jaren heen hebben wij veel vaste gasten opgebouwd die regelmatig tot zeer regelmatig komen.  Deze vasten gasten hebben voor volgend jaar al vele reserveringen staan.  Waardoor omzet gewaarborgd is.

Om de financiering rond te krijgen is een eigen inbreng van 200.000,= / 250.000,= noodzakelijk. Dit kan door eigen geld of leningen bij derde bijeengebracht worden.

Reageren zonder financiële middelen heeft helaas geen zin.

Bovenstaande informatie is afkomstig van verkoper.

Wordt u als (potentieel) aankopende partij ook al bijgestaan door een gepassioneerd specialist op het gebied van bedrijfsmatig recreatief vastgoed? Onze aankoopbegeleiding maakt het verschil! Wij doen u graag vrijblijvend een passend voorstel, neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.