Camping te koop: Prachtige minicamping in Drenthe

Camping te koop: Prachtige minicamping in Drenthe (Vlieghuis)

VraagprijsVERKOCHT
LandNederland
ProvincieDrenthe
Type bedrijfMini-camping
Oppervlakte terrein1ha. - 4ha.
Aantal kampeerplaatsen25
BijzonderhedenBedrijfswoning | Dagrecreatie | Receptie | Indoor voorzieningen
Aanwezige horecaGrand café | Overige horeca
LiggingIn het bos | In agrarisch gebied | Buiten bebouwde kom

Dit landhuis met maar liefst 5 bijgebouwen en pittoreske minicamping bevinden zich op een natuurlijke oase van 1,3 hectare. Een grote diversiteit aan oude bomen en struiken zijn het thuis van onder meer zo’n 50 eekhoorns, meer dan 100 vogelsoorten (waaronder uilen), vleermuizen, loslopende kippen, konijnen en reeën. De mogelijkheden op dit terrein zijn nagenoeg onbeperkt. Naast een minicamping met 25 plekken en een bed & breakfast behoren bijvoorbeeld ook een zorgboerderij, meergeneratiewonen, dubbele bewoning, vergadercentrum, dagbesteding, atelier, kantoor, (muziek of tv)studio, lesruimte, praktijkruimte, yoga- en/of meditatieruimte, groepsruimte, outdoor activiteiten, agrarische exploitatie, kinderspeelplaats, theehuis of restaurant tot de mogelijkheden.

Het ruime (152 m2) en geheel gerenoveerde landhuis uit 1928 staat op de lijst met karakteristieke objecten van Coevorden, is van alle gemakken voorzien en heeft een speelse indeling met veel licht. Waar vind je dit nog; vanuit de woonkamer is de eetplaats van de eekhoorns op 2 meter zichtbaar, het eetfestijn is een dagelijks terugkerend tafereel (als je doppinda’s geeft).

Het multifunctionele theehuis is van binnen maar liefst 17 meter lang en 4,5 meter hoog. Het is horecaproof gebouwd, met eigen toiletgroep (rolstoelvriendelijk), heeft 2 terrasoverkappingen, een professionele keuken, een bar, vloerverwarming en is uitgevoerd met inbraak werend HR+++ dubbelglas.

De camping heeft 25 unieke, veelal besloten plekken van rond de 100 m2 en 3 waterpunten. 21 plekken hebben een eigen stroomvoorziening. Onder de fietsoverkapping van 11 meter zijn diverse oplaadpunten voor elektrische fietsen te vinden. De camping is verlicht, heeft 2 eigen toegangswegen en geeft uitzicht over landerijen en bossen. Er is ook een eigen bospad met aan het eind de perfecte locatie voor een schommelbank. Als het oogsttijd is kunnen je gasten zelf o.a. pruimen, peren, appels, kruisbessen, aalbessen, frambozen en walnoten plukken. In de directe omgeving zijn allerlei wandel- en fietspaden in natuurgebieden.

Er is een stijlvol en gemoderniseerd, rolstoelvriendelijk sanitair gebouw voor campinggasten / recreanten met 3 wc’s, 3 douches, een urinoir en 2 wastafels. Onder de overkapping bevind zich de afwasplaats met ook een wasmachine, centrifuge en reinigingsplaats voor chemische toiletten. Daarnaast staan twee blokhutten.

De schuur heeft grote overkappingen en een grote 1e verdieping. Er is ruimte genoeg voor een auto (elektrische roldeur), diverse fietsen en een werkplaats met gereedschap en opslag.

Deze unieke plek met vele mogelijkheden wordt je turn-key aangeboden. Je ervaart de rust en voelt de schoonheid pas echt als je er bent, we leiden je graag rond.

De overname van de camping- en theehuisinventaris is mogelijk. Er is onder meer beschikbaar: 20 pk 4wd stiga grasmaaier, professionele wagenbladblazer, zware houtklover, pannen, glazen, bestek, stoelen, tafels, parasols met voet, banken, percolators, paellapannen, 150 m2 campingvlonders, 150 meter nieuwe gardena tuinslangen met toebehoren, wasmachine, centrifuge, hogedrukreiniger, waterzuiger, droger, vriezer, koelkast, hoge aluminium trap, zaagtafel, divers (tuin)gereedschap etc. Volledige lijst op aanvraag beschikbaar.

Indeling:

Woonhuis
Begane grond:
Hal met toilet en meterkast
1 grote verbonden ruimte met voorkamer, eetkamer met schuifpui naar de tuin, open keuken, woonkamer met open haard, glas in lood ramen
bijkeuken met schouw en achterom, via de bijkeuken naar de kelder

1e verdieping:
Overloop met prachtige glas in lood ramen
3 ruime slaapkamers
Moderne badkamer met ligbad, toilet, wastafel en separate douche

2e verdieping:
Grote vliering, toegankelijk via een luik in de badkamer

Theehuis/recreatieruimte:
Riante (eet)zaal of verblijfsruimte
Moderne keuken / bar
Toiletgroep met 2 toiletten (rolstoelvriendelijk)
2 Terrasoverkappingen
Gebouw heeft eigen cv ketel
Geheel geïsoleerd en vloerverwarming

Sanitair gebouw
3 toiletten (1 rolstoelsvriendelijk)
1 urinoir
3 douches (1 rolstoelvriendelijk)
Wasgelegenheid met 2 wastafels
Bergkast
Vliering
Gebouw heeft eigen cv ketel
Afwasgelegenheid met 2 wasbakken
Afvoer chemische toiletten

2 blokhutten
1 overkapping voor fietsen
1 nachtkippenhok (overdag lopen ze los over het terrein)

Schuur
Elektrische roldeur
Werkbanken
Elektra
Grote vliering
Zij- en achterkant zijn volledig overkapt (voor hout / fietsen / tuingereedschap etc)

Aanvaarding in overleg.

Bovenstaande informatie is afkomstig van verkoper.

Wordt u als (potentieel) aankopende partij ook al bijgestaan door een gepassioneerd specialist op het gebied van bedrijfsmatig recreatief vastgoed? Onze aankoopbegeleiding maakt het verschil! Wij doen u graag vrijblijvend een passend voorstel, neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.