Camping te koop: Rustieke natuurcamping in Alentejo

Camping te koop: Rustieke natuurcamping in Alentejo

Vraagprijs€270.000
LandPortugal
ProvincieBuitenland
Type bedrijfOverwegend toeristische plaatsen
Oppervlakte terrein1ha. - 4ha.
Aantal kampeerplaatsen33
BijzonderhedenBedrijfswoning | Receptie | Zwembad
Aanwezige horecaSnackbar | Restaurant
LiggingIn agrarisch gebied
Contact met aanbiederStuur een bericht aan de verkoper

Uniek strategisch gelegen natuurcamping in een nationaalpark in Alentejo.. Zeer goed draaiend, op locatie is e.e.a. in te zien.

De camping is voor een gevarieerd aantal doelgroepen zeer strategisch gelegen en 3 Ha groot.

Zeer ruim, goed te onderhouden sanitair, zoutwaterzwembad. De plaatsen voor de gasten zijn ruim en niet strak afgebakend. op elke plaats voelt men zich omringd door de natuur.

Kiosk met vries- en koelingen, ruim terras.

Bij de overname behoort alles wat bij een camping behoort om “zo in te kunnen stappen en op elk moment van het jaar voort te zetten”.

Alles wat tot de camping behoort gaat mee.

Het is belangrijk om te vermelden dat er een geldige vergunning is (in het mooie Portugal en gezien links en rechts het “aanbod” altijd belangrijk om op te letten).

Bij de camping behoort een ruime klassiek gebouwde woning en enkele bijgebouwen en dit unieke projekt kan eenvoudig door een paar worden gerund.

Dit een uniek aanbod die zijn gelijke in Europa niet kent.

Reden is leeftijd eigenaren die, hoewel het hier heel mooi is en men fijn vertoeft, toch nog een stapje verder in het leven willen zetten.


Bovenstaande informatie is afkomstig van verkoper.

Wordt u als (potentieel) aankopende partij ook al bijgestaan door een gepassioneerd specialist op het gebied van bedrijfsmatig recreatief vastgoed? Onze aankoopbegeleiding maakt het verschil! Wij doen u graag vrijblijvend een passend voorstel, neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.