Camping te koop: Rustieke natuurcamping in Alentejo

Camping te koop: Rustieke natuurcamping in Alentejo

Vraagprijs€289.000
LandPortugal
ProvincieBuitenland
Type bedrijfOverwegend toeristische plaatsen
Oppervlakte terrein1ha. - 4ha.
Aantal kampeerplaatsen33
BijzonderhedenBedrijfswoning | Receptie | Zwembad
Aanwezige horecaSnackbar | Restaurant
LiggingIn agrarisch gebied
Contact met aanbiederStuur een bericht aan de verkoper

Hier is sprake van een aanbod wat in het zuidelijke Europa welk zijn gelijke niet kent.

Wilt u echt, dus serieus bedoeld, een camping overnemen, neem dan nu uw concrete stappen richting deze unieke gezellige familiecamping In Portugal, met zoutwaterzwembad. ideaal om door 2 personen beheerd te worden.

Op de 3 Ha (natuurlijk bij het kadaster geregistreerd) is plaats voor meer dan 35 zeer ruime (niet afgebakende) plaatsen, naar wens opvolgers mag dit duidelijk meer zijn, de vergunning geldt tot zelfs 150 personen).

Ruime, traditioneel gebouwde woning b.g. voorzien van grote lichtgekleurde plavuizen, een (werk-) Keuken van 40 m2

De camping is strategisch gelegen en ook een doelgebied voornatuurliefhebbers, rustzoekers, vogelaars, wandelaars en fietsers. De omgeving wordt bepaald door oudheidkundige bezienswaardigheden, archeologie, wandel- en fiets- en mountainbike routes, een hele natuurlijke omgeving, het is ook de ideale uitvalsbasis voor zeer mooie citytrips, paardensport en meer.

Het rendement van de camping mag zeer uitstekend worden genoemd, gedetailleerde stukken zijn ter plaatse in te zien, fikse potentie voor verdere (zeker ook autonome) groei is aanwezig.

De leeftijd van de eigenaren is de reden van verkoop.

De overdracht omvat alles wat de nieuwe eigenaar nodig heeft om de camping zonder oponthoud te kunnen draaien. Deze camping is daarom in elk seizoen, dus op elk moment van het jaar instap-klaar voor de opvolgers.

Graag alleen reageren als u zelf over de koopsom beschikt. Verzoeken u om u hierover uit te laten.

Bovenstaande informatie is afkomstig van verkoper.

Wordt u als (potentieel) aankopende partij ook al bijgestaan door een gepassioneerd specialist op het gebied van bedrijfsmatig recreatief vastgoed? Onze aankoopbegeleiding maakt het verschil! Wij doen u graag vrijblijvend een passend voorstel, neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.