Camping te koop: Rustieke natuurcamping in Alentejo

Camping te koop: Rustieke natuurcamping in Alentejo

Vraagprijs€330.000
LandPortugal
ProvincieBuitenland
Type bedrijfOverwegend toeristische plaatsen
Oppervlakte terrein1ha. - 4ha.
Aantal kampeerplaatsen33
BijzonderhedenBedrijfswoningReceptieZwembad
Aanwezige horecaSnackbarRestaurant
LiggingIn agrarisch gebied
Website aanbiederStuur een bericht aan de verkoper

Unieke prachtige rustieke camping, voor de wandelaar, fietser en vogelliefhebber, gelegen in een al even unieke Portugese nationale natuurpark, maar ook in een internationaal park in Spanje met Portugal. Met geldige licenties als “Parque de Campismo e Caravanismo”, en zodanig bij de Turismo de Portugal geregistreerd. Dit laatste is online te controleren,een detail van het allergrootste belang. (helaas worden in dit land teveel projecten zonder vergunning of met mooie, maar te vage beloften aangeboden). 

Het grondstuk omvat 3,2 hectare voor 33 plaatsen met geschikte toegang voor tenten, caravans, tot aan grote campers. Dit mogen vlg de vergunning meer plaatsen zijn, dit is de keuze van de huidige eigenaren. Mogelijkheid uit te breiden met extra 7000 m2 land waarvoor mogelijkheid van inrichting extra sanitaire voorzieningen reeds aanwezig is. (geen extra bouwvergunning vereist).

Land met fruitbomen, olijfbomen en kurkeiken, met in 2018 een groter gebouwd  zout water zwembad (65 m3), een terras, nieuwe ruime sanitaire voorzieningen, perfecte infrastructuur van water en elektriciteit, 10 amp per aansluiting, 380V voeding vanaf de buitenkant, economisch zeer succesvol, vele wandel- en fietspaden, ideaal voor dagtochten, erg populair bij vogelvrienden, de camping is omgevormd tot een ideaal habitat voor vele vogelsoorten. 

Zeer goede beoordelingen in de sector. Bestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en archeologische vindplaatsen.

Een groot, klassiek gebouwde woning (6 kamers), de begane grond enkele jaren geleden voorzien van grote plavuizen. Een ruime werkschuur, wasruimte met wasmachine en -droger en extra buitentoilet met douche. Dit huis kan ook geheel of gedeeltelijk worden omgezet in een bed & breakfast met 2 kamers en 1 kamer en suite.

Gerestaureerde aanbouw,  in gebruik als een efficiente zeer ruime keuken – perfect om de gasten een heerlijke maaltijd te bereiden. 

Georganiseerd paardrijden in de omgeving, verschillende gratis toegankelijke zwemmeren en een gratis rivierzwembadbad. Verhuur van fietsen.

Camping is zeer geschikt voor 2 personen, heeft een mooie strategische ligging. Gasten komen uit 47 verschillende landen.

Alle grote en kleine gereedschappen behoren bij het project, met inbegrip van een professionele grasmaaier, een tractor met hydraulische kiepaanhanger, meerdere motor- en accu- bosmaaiers, kettingzagen, Karcher professionele hogedrukdrukreiniger, tot aan al het kleingereedschap aan toe, alle keuken apparatuur van kompleet servies tot combi-koelkast, 2 vriezers, vaatwasser (2019),  koelbank en een top-combi-LG-koelkast (2019) in de kiosk, etc, etc.

Momenteel (keuze van huidige eigenaar) 12 maanden geopend. Kan met efficiente en met ruime overdrachts- assistentie (de verkoper zal na overdracht binnen redelijke afstand wonen). De reden van verkoop is de leeftijd van de eigenaar die nog een nieuw hoofdstuk aan zijn leven toe wil voegen.


Bovenstaande informatie is afkomstig van verkoper.

Wordt u als (potentieel) aankopende partij ook al bijgestaan door een gepassioneerd specialist op het gebied van bedrijfsmatig recreatief vastgoed? Onze aankoopbegeleiding maakt het verschil! Wij doen u graag vrijblijvend een passend voorstel, neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.