Charmecamping in de Ardennen te koop

Charmecamping in de Ardennen te koop

Vraagprijs€590.000
LandBelgië
ProvincieBuitenland
Type bedrijfOverwegend toeristische plaatsen
Oppervlakte terrein1ha. - 4ha.
Aantal kampeerplaatsen92
BijzonderhedenBedrijfswoning | Receptie | Indoor voorzieningen
Aanwezige horecaOverige horeca
LiggingDirect aan het water | In agrarisch gebied | Heuvelachtig gebied
Website aanbiederDirecte link naar de website van de aanbieder

Moeilijk te kiezen om te vertrekken of niet? Geen probleem:
we hebben deze camping alle jaren gedraaid met behoud van eigen huis in Nederland om daar tijdens sluiting te genieten van de vrije herfst en wintermaanden.  Blijvend op de camping wonen is ook mogelijk. Het is in dit gebied echt buitenland, en toch zo dichtbij.

Camping Les Murets is een goed draaiende charmecamping in de Ardennen  (de camping staat in de charmegids van de ANWB), 17 km ten zuiden van Luik, gelegen aan de Ourthe, direct naast afwisselend beschermd natuurgebied (natura 2000). 

Woonruimte aanwezig met woonbestemming ook in de winter op deze seizoenscamping.  Geen stacaravans toegestaan, maar kamperen met eigen tent, caravan, busje of tent.  Acht camperplaatsen aanwezig, maar de nadruk ligt op eenvoudig kamperen. Huiskamer kantine aanwezig en idyllisch terras, speelveld en 2 blokken sanitaire voorzieningen.  Omzet uit kamperen en horeca.

Alle vergunningen en papieren op orde, elektra helemaal vernieuwd. Goedkeuring van ‘Premier controle’ gas en elektra in 2016, 25 jaar geldig. Daarna alleen om de 5 jaar periodieke controles. Horeca vergunning aanwezig die meer mogelijk maakt dan de pizza’s die wij verkopen. 

Direct prachtig fietsen en wandelen vanuit de camping. De camping ligt aan een RAVeLroute. Stoptrein naar Luik op 400 m afstand. Geeft mogelijkheden voor combi cultuur/natuur, en aantrekkelijk voor gasten zonder auto.

Onze gasten beschrijven de camping als een camping zoals kamperen ooit bedoeld was.  Dit is een zeldzaamheid aan het worden voor een middelgrote camping.

Bovenstaande informatie is afkomstig van verkoper.

Wordt u als (potentieel) aankopende partij ook al bijgestaan door een gepassioneerd specialist op het gebied van bedrijfsmatig recreatief vastgoed? Onze aankoopbegeleiding maakt het verschil! Wij doen u graag vrijblijvend een passend voorstel, neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.