Kleine groene camping te koop in Frankrijk

Kleine camping in Frankrijk te koop

Vraagprijs €299.000
Land Frankrijk
Provincie Buitenland
Type bedrijf Overwegend toeristische plaatsen
Oppervlakte terrein 1ha. - 4ha.
Aantal kampeerplaatsen 40
Bijzonderheden Receptie
Zwembad
Indoor voorzieningen
Aanwezige horeca Snackbar
Overige horeca
Ligging Heuvelachtig gebied
Buiten bebouwde kom
Website aanbieder Directe link naar de website van de aanbieder

Deze charmante en groene camping op een terrein van 2 ha. ligt tussen de glooiende heuvels van de Corrèze. Kijkt uit over een klein, vriendelijk boerengehucht. Een groot recreatie-meer op 150 m. afstand van de camping.
De camping beschikt over 40 plaatsen, die bijna allemaal zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en door natuurlijke begroeiing van elkaar zijn gescheiden. Daarnaast behoort er nog een bosperceel van 500 m2 bij met grote vuurplek en biedt voor kinderen een ultieme uitdaging om te klimmen, klauteren of te spelen.

Het karakteristieke sanitairgebouw is het middelpunt van de camping. Het gebouw bevat 5 douches, 1 babydouche, 10 wastafels, 5 toiletten, 1 kindertoilet, 2 urinoirs en een aparte ruimte om een chemisch toilet te legen. Tevens bevat het sanitairgebouw een ruimte met 2 wasmachines, een extra centrifuge en een droger.
Aan de centraal gelegen parkeerplaats ligt, buiten dit sanitairgebouw, het praktisch ingerichte kantoortje.

Omdat de camping uit een hoger en lager gedeelte bestaat, met een hoogteverschil van 8 m. zijn de recreatieruimte, keuken en boilerruimte in het souterrain onder het sanitairgebouw. In de recreatieruimte kunnen de gasten gebruik maken van de pooltafel, tafelvoetbal, bibliotheek en diverse gezelschapsspelletjes.
Een gedeelte van het terras is overdekt. Het andere deel ligt, met de aansluitende petanquebaan, sfeervol onder de kersenbomen.

De keuken is voorzien van een dubbel elektrisch frituur, kooktoestel, een dubbele biertap en de benodigde apparatuur om maaltijden te bereiden.
De professionele kippengrill en barbecue zijn een belangrijk onderdeel van het restaurantje.
In de keuken zijn 3 krachtstroomaansluitingen aanwezig.

Twee trampolines, de wip, de schommel met glijbaan en het speelhuisje staan in de buurt van het speelveld, waardoor de ouders van kleinere kinderen een goed overzicht hebben.
Hiernaast staan twee, omheinde opzetzwembaden (doorsnede 5,60 m. en 3,60 m.).

Op de camping staan 5 volledig ingerichte mobile homes voor de verhuur en twee mobile homes voor bewoning ( één voorzien van houtkachel). Daarnaast staat er op het terrein een gîte. Deze is gebouwd op traditionele wijze. De gîte is voorzien van keuken en houtkachel en heeft een eigen terras met een schitterend uitzicht.

Er zijn nog twee mobilhomes die dienen als woonhuizen. De eerste mobilhome staat, en ligt als duidelijk object voor de eigenaar, bij de ingang van de camping.
De tweede is met zijn houtkachel een prima bewoning voor het voorjaar en najaar.

Ieder jaar hebben de eigenaren aan onderhoud en vernieuwing gewerkt. Daarmee stond de Authenticiteit van het terrein, de gebouwen en de uitstraling voorop. De grote schuur voor opslag, en het voormalig kippenhok zijn onderdelen die het beeld van” typisch Frans” , bevestigen.

Kortom, deze camping is voor een enthousiast stel een uitdaging om voort te zetten.
Inventaris in de vorm van inboedel, materieel, wagenpark, tractor etc. zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor meer informatie gelieve een mail te sturen naar [email protected]

Bovenstaande informatie is afkomstig van verkoper.

Wordt u als (potentieel) aankopende partij ook al bijgestaan door een gepassioneerd specialist op het gebied van bedrijfsmatig recreatief vastgoed? Onze aankoopbegeleiding maakt het verschil! Wij doen u graag vrijblijvend een passend voorstel, neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.