Minicamping te koop

Minicamping te koop: 6 plekken / MH , gite en groot woonhuis

Vraagprijs€249.500
LandFrankrijk
ProvincieBuitenland
Type bedrijfMini-camping
Oppervlakte terrein< 1ha.
Aantal kampeerplaatsen6
BijzonderhedenBedrijfswoningZwembad
Aanwezige horecaSnackbarRestaurant
LiggingAan zeeIn agrarisch gebied
Website aanbiederDirecte link naar de website van de aanbieder


Groot woonhuis met een kleine camping met zwembad en gite op 30 minuten van de zandstranden en 20 minuten van de thermes van Jonzac (warmwaterbaden) in de zeer zonnige Charente Maritime( micro  klimaat) op  minder dan 1 uur van Bordeaux.


Een geheel vrijstaande stenen woning, dichtstbijzijnde buren op 500 m, op 30 minuten van de kust, Royan, met 4 slaapkamers met uitzicht op de landerijen 
(zonnebloemen en druiven).

Een minicamping met 6 plekken, een zwembad, mobile home en een gite tevens een studio die nu in gebruik is voor bezoek van vrienden/familie.

Het geheel is gelegen in de gemeente Bougneau 17800 op 5 minuten afstand van winkels, huisarts etc.

De Charente Maritime heeft een eigen microklimaat met heel veel zonuren, maar toch altijd aangenaam door zijn ligging op korte afstand van de kust.

In een zeer toeristische omgeving met diverse mooie steden op korte afstand zoals Cognac, Saintes, St Georges de Didonne, Royan, Angouleme en Bordeaux (op 98 km.)

De omzet wordt gebruikt als bijverdienste, dus eigen inbreng of ander inkomsten zijn nodig. Drank en restaurantvergunning zijn aanwezig. Met uitbreiding van de mogelijkheden (snack/bar/restaurant) is het mogelijk om de inkomsten te vergroten en te leven als GOD in Frankrijk.

Woonhuis is in prima staat en goed geïsoleerd

Dak gerenoveerd in 2013
Dubbele ramen geplaatst in 2018 
Zolder geheel geïsoleerd in 2018

Bovenstaande informatie is afkomstig van verkoper.

Wordt u als (potentieel) aankopende partij ook al bijgestaan door een gepassioneerd specialist op het gebied van bedrijfsmatig recreatief vastgoed? Onze aankoopbegeleiding maakt het verschil! Wij doen u graag vrijblijvend een passend voorstel, neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.