Te koop: Een prachtig gelegen familiecamping aan een riviertje en bergmeer

Te koop: Een prachtig gelegen familiecamping aan een riviertje en bergmeer

Vraagprijs€850.000
LandFrankrijk
ProvincieBuitenland
Type bedrijfOverwegend toeristische plaatsen
Oppervlakte terrein1ha. - 4ha.
Aantal kampeerplaatsen55
BijzonderhedenBedrijfswoning | Receptie | Zwembad | Indoor voorzieningen
Aanwezige horecaSnackbar | Grand café
LiggingIn het bos | Direct aan het water | Buiten bebouwde kom
Website aanbiederStuur een bericht aan de verkoper

“Ascou la Forge” Een prachtig gelegen familiecamping aan een riviertje en bergmeer. De camping ligt op 1095 meter hoogte in de Franse Pyreneeën, vlakbij Andorra en de grens van Spanje en heeft 55 campingplaatsen, 3 chalets en 2 kampeerbungalows.

Naast de receptie is een gezellig appartement (80m² met groot terras van 90m²) voor eigen bewoning of verhuur. Vanuit de camping zijn er veel wandel, mountainbike en fietsmogelijkheden.

Op 10 minuten afstand vindt u het toeristische plaatsje Ax-les-Thermes, bekend om zijn vele warmwaterbronnen, gezellige restaurantjes en barretjes. Drie keer per week is er markt en verder vind je er een casino, zwembad, scholen en sporthallen. Er worden veel evenementen georganiseerd.

In de omgeving zijn er veel bezienswaardigheden, waaronder katharen kastelen, grotten, wolvenpark, prehistorisch park, talkmijn en museums. Daarnaast zijn er veel buitensporten mogelijk zoals, klimmen, canyoningen, rafting, kanoën, speleologie en klettersteig. Achter de camping bevindt zich de Dent d’Olu, waardoor wij regelmatig klimmers en wandellaars op de camping hebben.

De camping ligt 10 minuten van de skistations Ascou-Pailheres en Ax-Bonascre en 15 minuten rijden van Col du Chioula, een langlauf gebied met mooi uitzicht op de bergtoppen van Andorra.

Op Ascou la Forge beschikken we over een bar / bistro, kampwinkel, 2 sanitair gebouwen, een zwembad, jeu de boule baan en speeltoestellen. Verder is er veel ruimte voor opslag.

De camping voldoet aan alle normen en is per direct over te nemen. De gasten zijn overwegend Nederlands, Frans, Spaans, Engels en Duits.

De omzet van de laatste 3 jaar is gemiddeld € 170.000,-.
Vraagprijs € 850.000,-. Onroerend goed, inventaris en goodwill.
Inbreng eigen vermogen minimaal € 425.000,-  
Het is mogelijk het particulier te kopen of met tussenkomst van de makelaar.

Bovenstaande informatie is afkomstig van verkoper.

Wordt u als (potentieel) aankopende partij ook al bijgestaan door een gepassioneerd specialist op het gebied van bedrijfsmatig recreatief vastgoed? Onze aankoopbegeleiding maakt het verschil! Wij doen u graag vrijblijvend een passend voorstel, neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.