Prachtige boerderijwoning met goed renderende minicamping te koop in sleen

Te koop: Prachtige boerderijwoning met goed renderende minicamping in Sleen

Vraagprijs VERKOCHT
Land Nederland
Provincie Drenthe
Type bedrijf Mini-camping
Oppervlakte terrein 1ha. - 4ha.
Aantal kampeerplaatsen 25
Bijzonderheden Bedrijfswoning
Receptie
Indoor voorzieningen
Aanwezige horeca Geen horeca
Ligging In agrarisch gebied
Website aanbieder Directe link naar de website van de aanbieder

Te koop aangeboden in het mooie Sleen; Een prachtige minicamping met 25 plaatsen en 2 overnachtingsmogelijkheden in de vorm van een Pieterwagen en een mooie oude gepimpte KIP caravan. Bij de camping krijgt u een werkelijk magnifieke boerderijwoning. Achterin de boerderijwoning is een 4 persoons appartement gemaakt welke helemaal gescheiden is van de woning. Dit appartement is heel gemakkelijk om te bouwen tot een praktijkruimte voor fysiotherapie of een praktijk aan huis. Dit alles is gesitueerd aan de rand van het mooie Drentse Brinkdorp Sleen. Sleen is een dorpje met ongeveer 2500 inwoners, heeft een supermarkt (AH), de beste warme bakker van Nederland, diverse restaurants, drogist en diverse winkeltjes. Een bruisend dorpje met charme.

Een uitgebreide fotoreportage vindt u op Funda.

Op fiets afstand (8 km) ligt de stad Emmen waar u heerlijk kunt winkelen.

De camping wordt door gasten zeer gewaardeerd middels hele mooie cijfers op ZOOVER en bij booking.com. De camping trekt veel kampeerders die het Pieterpad lopen (en dat zijn er heel veel..) maar ook rustzoekers, fietsers of mensen die gewoon lekker “weg” willen zijn.

Bovenstaande informatie is afkomstig van verkoper.

Wordt u als (potentieel) aankopende partij ook al bijgestaan door een gepassioneerd specialist op het gebied van bedrijfsmatig recreatief vastgoed? Onze aankoopbegeleiding maakt het verschil! Wij doen u graag vrijblijvend een passend voorstel, neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.