Te koop: Unieke camping in Drenthe, Bosbad Zwinderen

Te koop: Unieke camping in Drenthe, Bosbad Zwinderen

VraagprijsVERKOCHT O.V.B.
LandNederland
ProvincieDrenthe
Type bedrijfOverwegend toeristische plaatsen
Oppervlakte terrein< 1ha.
Aantal kampeerplaatsen42
BijzonderhedenBedrijfswoningZwembad
Aanwezige horecaSnackbar
LiggingIn het bosBinnen bebouwde kom
Website aanbiederDirecte link naar de website van de aanbieder

Op deze website bieden wij onze 4-sterren camping te koop aan. Camping Bosbad Zwinderen is een goed renderende camping en uniek in zijn soort. Onze camping heeft 2 doelgroepen, in het voor en naseizoen ‘’de grijze golf’’ die voor de rust, het groen en het wandelen/fietsen komt.

Tijdens het Hemelvaartweekend, Pinksterweekend en het hoogseizoen komen vooral gezinnen met jonge kinderen (tot ongeveer 15 jaar). De camping (42 plaatsen) heeft een hoge bezettingsgraad, dit komt mede doordat het hele plaatje klopt: gebruik van het naast gelegen verwarmde zwembad, nieuwe sanitaire voorzieningen, goede nutsvoorzieningen, snel WiFi netwerk (op de hele camping) en veel speelmogelijkheden voor kinderen.

De camping ligt in het zuidoosten van Drenthe, in de driehoek Hoogeveen-Emmen-Coevorden. Precies in het midden ligt het pittoreske dorpje Zwinderen, een klein dorpje met maar 420 inwoners. Onze camping ligt aan de rand van dit dorpje, midden in het bos.

Bovenstaande informatie is afkomstig van verkoper.

Wordt u als (potentieel) aankopende partij ook al bijgestaan door een gepassioneerd specialist op het gebied van bedrijfsmatig recreatief vastgoed? Onze aankoopbegeleiding maakt het verschil! Wij doen u graag vrijblijvend een passend voorstel, neem hiervoor contact met ons op via deze pagina.

Delen voelt goed...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email